Gospelfestival Göteborg

GoGospel

Festivaler - Gospelresor - Turnéer

Välkomna till Gospelfestival Göteborg 23-25 september 2016

med Ricky Dillard och Walter Owens!

 

Under sista helgen i september samlas vi till en riktig gospel-happening.

 

Nytt namn för i år är ingen mindre än Ricky Dillard från Washington DC, en av gospelns giganter!

Du kan hitta många klipp på Youtube med Ricky Dillards sånger som t ex Grace eller Amazing som

blivit stora hits. Vi är så glada att vi har lyckats få Ricky Dillard till Gospelfestival Göteborg!

Vi får också besök av Walter Owens från Salem Baptist Church Chicago som har varit med några

år på festivalen, alltid lika omtyckt och uppskattad. Candice Sanders finns också med som solist!

 

 

Ricky Dillard och Walter Owens kommer att inspirera, instruera och sedan leda oss i den stora konserten på lördagskvällen tillsammans med musiker från Chicago!

 

Festivalen startar på fredagen kl 18.00 i Smyrnakyrkan och avslutas på söndagen med en gudstjänst som startar kl 11.00 i kyrkan Tabernaklet.

 

Som deltagare under helgen kommer du att få göra upplevelser av gospeln ifrån sitt ursprung. Bl a kommer en konsert hållas på lördagen då våra gäster kommer att uppträda tillsammans stora kören och med andra gospelartister från Sverige. Detta kommer bli en av höjdpunkterna under festivalen!

 

Under fredag börjar vi sjunga oss samman i den stora kören och fortsätter under lördagen att öva tillsammans med våra fantastiska dirigenter för att sedan göra de sista förberedelserna inför lördagens stora konsert.

 

Söndagen avslutar vi festivalen med en gospelgudstjänst. Den får bli den andra höjdpunkten under vår helg där vi får uppleva en unik atomsfär nära upplevelsen av en genuin gospelgudstjänst!

 

Anmälningsavgift: 795 kr. Avgiften betalas till Studieförbundet Bilda, Bankgiro 5301-4072, märk betalningen med Gospel och ditt namn.

 

När du anmält dig och betalat in anmälningsavgiften kommer du i slutet av augusti att få tillgång till en sida där du kan ladda ned övningsfiler och noter.

 

Skulle ni vilja anmäla hela er kör på en gång skicka ett mail till info@gogospel.se så sänder vi över ett dokument att fylla i och information om köranmälan!

 

 

 

Klicka här för att se programmet!

 

 

 

Ricky Dillard

Copyright © GoGospel All Rights Reserved